Select Page

Vegan eten bij de Vegetarische snackbar

Vegan eten bij de Vegetarische snackbar

Suus, een van mijn beste vriendinnen, had me al een paar keer vertelt over de Vegetarische snackbar in Den Haag. Ik wist toen nog niet zo goed wat ik me erbij moest voorstellen. Eigenlijk klonk het gewoon een beetje ‘to good to be true’: een snackbar waar je alles ook vegan kunt bestellen. Toen ik samen met Suus had afgesproken om een rondje te gaan hardlopen, besloten we onszelf daarna te trakteren op een etentje en gingen we dus lekker vegan eten bij de Vegetarische snackbar.

Vegan eten bij de Vegetarische snackbar

De Vegetarische snackbar ligt achter station Holland Spoor en als je het niet kent, zou je er zo voorbij kunnen lopen. Het is niet zo groot en heeft maar een vrij beperkt aantal zitplaatsen, maar het assortiment compenseert dit ruimschoots. De Vegetarische snackbar is echt de hemel op aarde voor vegans: alles op de menukaart kun je namelijk zowel vegetarisch als veganistisch bestellen. Het enige probleem is dat die menukaart zo uitgebreid is, dat kiezen eigenlijk vrijwel onmogelijk is.

Bacon burger menu

Uiteindelijk besloot ik na lang wikken en wegen (ik ben zo onwijs slecht in kiezen), dan toch voor een bacon burger menu te gaan. Ik was namelijk heel erg nieuwsgierig hoe je iets als bacon in hemelsnaam vegan kon maken. De plak bacon op mijn burger zag er zo echt uit en smaakte zo goed naar bacon, dat ik nog bijna ging twijfelen of het wel echt vegan was. Het menu was echt fantastisch: grote porties (hou ik van) en bij mijn burger en frietjes kreeg ik ook nog een prachtige kleurrijke salade. Uiteraard werden de frietjes geserveerd met vegan mayonaise. Ik heb echt zo belachelijk zitten smullen, dat ik mezelf na afloop bijna de zaak uit moest rollen.

Ze verkopen er trouwens ook verse carrot cake en chocoladetaart. Ik nam een stukje carrot cake mee voor mijn zoontje (zijn lievelingstaart) en die was daar ontzettend enthousiast over. Ik ga hier zeker nog (te vaak) terugkomen, want je snapt, ik wil eigenlijk alle andere opties op de menukaart ook nog proberen. Verder ga ik heel hard duimen dat er ook ooit in Leiden een vegetarische snackbar wordt geopend.

Heb jij weleens gegeten bij de Vegetarische snackbar? Wat is jouw favoriet op de menukaart? Laat hieronder een reactie achter.

.

About The Author

Creatieve trut die zo af en toe 180 graden de andere kant op denkt dan jij. Rent, kookt, maakt lijstjes en schrijft. Grote mond, heel klein hartje. Eet alleen planten.

Leave a reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Geschreven door: Sanzie

Creatieve trut die zo af en toe 180 graden de andere kant op denkt dan jij. Rent, kookt, maakt lijstjes en schrijft. Grote mond, heel klein hartje. Eet alleen planten.

Wat eten we vandaag-knop

Wat eten we vandaag?

Pin It on Pinterest